Izvor:
24.06.2019 u 11:30
0

ŽELJE KOJE VREDE MILIONE: Najčudniji zahtevi poznatih! Džej Lo traži da u njenoj svlačionici sve bude belo, a Maraja Keri je DIVA U SVAKOM SMISLU TE REČI!

Dok za Džej Lo sve mora da bude bele boje, Madona uvek zahteva novu dasku za toalet šolju, a Kanje Vest da se svaki tepih kojim on prođe, prethodno ispegla…

Sa slavom i bogatstvom poznati imaju mogućnost da zahtevaju skoro sve što im srce poželi. Želje nekih poznatih ostaju u granicama razuma, dok drugi zloupotrebljavaju svoj položaj.

Njihovi zahtevi tokom turneja i poslovnih putovanja daleko prelaze osnovne potrebe, toliko da su ponekad bizarni.

Dženifer Lopez

Pop diva zahteva da u njenoj svlačionici sve bude belo – sveće, pod, cveće, apsolutno sve. Takođe, zahteva i privatni avion i luksuzne hotelske sobe za nju i njen tim. Personal od 75 ljudi i asistent za obrve neophodni su ovoj pevačici.

Maraja Keri

Maraja Keri je diva u pravom smislu te reči. Maraja je tokom jedne turneje zahtevala da na bini ima 20 belih mačića i 100 belih golubova.

Madona

Kraljica popa očekuje da sve vreme bude tretirana kao da je zaista kraljica. Ona zahteva potpuno novu dasku za toalet šolju za svaki novi nastup. Najdrastičniji potez joj je bio kada je zabranila klimatizaciju u svakom prostoru kroz koji može da prođe kako bi sačuvala glasne žice. Na njenoj turneji 2006. godine fanovi u Londonu su počeli da se onesvešćuju kada je temperatura skočila na 32 stepena. Tada nije ispoštovan taj njen zahtev zbog sigurnosti publike.

Gven Stefani

Na jednoj od poslednjih turneja pevačica je zahtevala 30 flaša sa vodom i švedski sto na kome će biti servirana isključivo zdrava hrana.

Kanje Vest

Reper je sebe uporedio sa Bogom, pa ne čudi to što je prava muška diva. On će znoj sa svog lica obrisati samo Versaće peškirom, koji košta oko 400 dolara. Kada je trebalo da gostuje u BBC-jevom šou "Later with Jools Holland", Kanje je zahtevao da se tepih ispegla pre nego što on kroči na njega. Kad je došao u studio, tražio je da se studio poruši i napravi prema njegovim uputstvima.

Međutim, i reperova ćerka mora biti tretirana kao kraljica. Mala Nort mora da spava u sobi zelene boje, u kojoj će se stalno puštati njeni omiljeni crtani filmovi, kao i da ima ličnog kuvara koji će stalno spremati njena omiljena jela.

Keti Peri

Keti ima izrazito nehumane lične prohteve. Njen vozač, na primer, ne sme da je gleda, da joj se obraća, ni da traži njen autogram, inače će biti izgrđen. Pored toga, u sobama u hotelima zahteva da ima veliki garderober sa dve jaje-stolice krem boje, bele i ljubičaste hortenzije, roze i bele ruže, a karanfili ne dolaze u obzir.

Lindži Lohan

Iako je Lindzi otpuštena sa tri filmska projekta u poslednje četiri godine, još uvek nije smanjila svoje diva zahteve. Dok je snimala film "Liz i Dick", zahtevala je da boravi u luksuznoj hotelskoj sobi i kamp-prikolici.

Kristina Agilera

Kristina ne voli da čeka. Ona želi da je prati policijski auto kako bi izbegla bilo kakvu gužvu na putu. Osim toga, dok je sudila u šouu "The Voice", Kristina je zahtevala da pogleda snimak svake scene u kojoj je snimljena kako bi se uverila da ne izgleda debelo. Ako bi sebi izgledala tako, tražila bi ponovno snimanje scene. Takođe je tražila odeću u kojoj izgleda mršavije i šminku koja će joj istanjiti lice.

Izvor: Stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter