Izvor:
24.06.2019 u 13:38
0

IVAN PAUNIĆ I MILICA JELIĆ IZGOVORILI SUDBONOSNO DA I PRED BOGOM: Svadbeno slavlje prekinuto zbog nevremena!

Košarkaš Ivan Paunić (32) i manekenka, bivša mis Srbije Milica Jelić (29) nisu uspeli da proslave venčanje onako kako su planirali jer je svadbeno veselje u hotelu “Kraun plaza” prekinuto nakon što je deo hotela poplavljen zbog nevremena.

Ivan i Milica su se venačali u Hramu Svetog Save u prisustvu članova porodice i kuma Marka Dmitrovića, golmana reprezentacije Srbije. Posle ceremonije sklapanja crkvenog braka, započelo je svadbeno slavlje u hotelu za oko 400 zvanica, koje je par pripremao mesecim,a želeći da u Beogradu okupi sve svoje prijatelje i iz Srbije i iz inostranstva.

Nažalost, veselje je prekinuto jer je zbog snažnog nevremena u prestonici poplavljen deo hotela, a zbog prodiranja vode nastao je kratak spoj, usled čega se aktivirao panik taster i protivpožarni alarm. Restoran je iz predostrožnosti morao da bude evakuisan, a na lice mesta su došle i vatrogasne ekipe.

Ivan i Milica su građansko venčanje imali pre tri godine, samo u prisustvu kumova, a onda su iz trećeg pokušaja uspeli da sklope crkveni brak. Dva puta su odlagali ceremoniju u crkvi zbog nepredviđenih životnih okolnosti. Oboje su s nestrpeljenjem čekali ovaj dan, koji je, kako su isticali, kruna njihove ljubavi, pored sinčića Luke koga su dobili pre 16 meseci. Izgleda, da im ni ovoga puta životne okolnosti nisu išle na ruku.

Izvor: Novosti.rs
Foto: milicajelic/Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter