Izvor:
24.06.2019 u 14:46
0

KAKVU ŽENU KAPOR IMA: Nikolina Kovač pokazala odličnu liniju u kupaćem! (FOTO)

Nikolina Kovač je neko ko se ne eksponira previše, a od kako se pojavila na muzičkoj sceni, važi za mirnu i finu osobu, pa se na račun njenog supruga Saše Kapora često šale, da bolju ženu nije mogao da oženi.

Poznata pevačica je danas na svom Instagram profilu postavila fotografije u kupaćem kostimu, pa bi Kaporu tek sada mogli da pozavide na pravi način.U opisu fotografije, lepa pevačica je napisala:

Zatvorenih očiju čovek može osetiti i uočiti ono što čini istinski smisao u njegovom životu, jer samo se srcem dobro vidi!

Gledajući u fotografiju, ne možete naći ni jednu manu, jer se Nikolina može pohvaliti odličnim izgledom, a da li je tako, zaključite sami.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter