Izvor:
26.06.2019 u 12:15
0

DARKO LAZIĆ ŽELI DA MU MARINA RODI JOŠ DECE: A evo i PLANOVA za venčanje! (FOTO)

Darko Lazić i njegova izabranica Marina Gagić dobili pre nekoliko dana svoje prvo dete, sina kome su dali ime Aleksej. Pevač nije krio sreću, pa je proslavio sa prijateljima i porodicom u Brestaču, dok se Marina ne vrati iz bolnice. On je častio muziku i veselio se, a kako je rekao – želi još više dece.

Nećemo stati na ovome, želim da mi Marina rodi još petoro dece! Što više, to bolje! Dece nikad dosta – rekao je Darko i dodao da jedva čeka ponovo da se oženi:

Jedva čekam da se oženim mojom Marinom! Bila je uz mene i u dobru i u zlu, kada sam bio na ivici života i smrti. Jedino sa njom vidim budućnost. Želim da napravim ogromnu svadbu sa 500 zvanica, ali još nismo odredili tačan datum. Sigurno će to biti do kraja godine. Hoću da na tom veselju budu svi oni koje Marina i ja volimo, zato ćemo imati dosta gostiju – rekao je Darko.

Izvor:nadlanu.com
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter