Izvor:
17.10.2016 u 18:59
0

ANASTASIJIN BIVŠI NE GUBI VREME: Pogledajte koga je smuvao KOSTADIN TERZIĆ! (FOTO)

Kostadin Terzić je uhvaćen u provodu sa novom izabranicom, iako je od rakida sa Cecinom ćerkom prošlo svega nekoliko meseci.
Kostadin Terzić i Anastasija Ražnatović okončali su nedavno dugogodišnju vezu, posle čega su nastavili sa svojim životima, pa je ćerka Cece Ražnatović navodno već u vezi sa Milošem Teodosićem, a mladi Terza, šuška se, takođe ima novu devojku, i to ne nepoznatu.
Veljko i Kostadin su nastavili druženje i posle razlaza sa Mašom i Anastasijom, a nova Terzićeva izabranica navodno je iz istog društva, odnosno Veljkova bivša devojka Sofrija Avramović, sa kojom je Cecin sin uživao ovoga leta.
Kostadinu se mlada Sofija izgleda baš dopala, budući da je objavio sliku iz zajedničkog provoda, na kojoj izgleda više nego srećno što je u pravom društvu.
Telegraf
Foto: Instagram/kostadin92
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter