Izvor:
17.10.2016 u 19:22
0

ANASTASIJA OTVORILA DUŠU: Evo šta kaže o Kostadinu i VEZI sa Teodosićem!

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija Ražnatović, priznala je da uživa u vezi sa novim dečkom. Srce atraktivne osamnaestogodišnjakinje osvojio je Miloš Teodosić, dvadesetdevetogodišnji kapiten srpske košarkaške reprezentacije i igrač moskovskog košarkaškog kluba “CSKA”.

Iako su u vezi duže od mesec dana, Anastasija je tek nedavno progovorila o svom emotivnom statusu i potvrdila da je srećno zaljubljena.

"Srećna sam i trenutno mi odgovara moj emotivni status", rekla je uz širok osmeh, ne želeći da iznosi detalje o novoj fazi u svom ljubavnom životu. Njihova veza počela je u septembru, neposredno nakon upoznavanja preko zajedničkih prijatelja. Po povratku iz Rija, nakon osvajanja srebrne olimpijske medalje, Teodosić je u društvu saigrača i bliskih prijatelja svake noći izlazio u provod u prestoničke klubove, u kojima se provodio do kasnih večernjih sati.

Tokom jednog od izlazaka desio se susret sa Anastasijom. Njih dvoje upoznali su se preko zajendičkih prijatelja i odmah osetili privlačnost jedno prema drugom. U isto vreme u medijima se pisalo o svežem Anastasijinom raskidu i njenog dugogodišnjeg dečka, sina fudbalskog funkcionera Zvezdana Terzića, Kostadina, sa kojim je vezu okončala krajem avgusta. Iako je odbijala da komentariše razloge njihovog razlaza, Anastasija je demantovala da su u lošim odnosima.

"Nije bilo nikakve svađe, rastali smo se na najnormalniji način. Ostali smo prijatelji, a priče o našim svađama nemaju veze sa istinom. I daljeimam lepo mišljenje o Kostadinu", izjavila je ćerka folk zvezde, iako izvori bliski njenom bivšem partneru tvrde da njih dvoje od raskida nemaju nikakvu komunikaciju.

Uprkos tome što njegova i Anastasijina veza nije uspela, Kostadin je ostao blizak sa rođenim bratom svoje bivše, Veljkom Ražnatovićem, sa kojim redovno obilazi popularna gradska mesta.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter