DOZVOLIĆE SNIMANJE INTERVENCIJE DA NE BI PLATILA: Vesna Zmijanac ponovo ide pod nož

Vesna Zmijanac će početkom jeseni opet otići na hiruršku intervenciju, kako bi se oslobodila viška masti i kilograma.

 Drugi put će morati na liposukciju iako se zarekla da nikad više neće to uraditi. Jednostavno, ne može drugačije da smrša i to je jako nervira. Već se konsultovala s lekarom, rekao joj je da će je manje boleti nego pre osam godina jer su metode savremenije. Malo joj je lakše kad je to čula, ali se ipak i dalje plaši. Trpela je užasne bolove prošli put – rekao je izvor blizak pevačici.

S obzirom na to da je zahvat liposukcije skup, kako prenosi pomenuti medij, umesto da plati oko 8.000 evra, Vesna će dozvoliti da se cela intervencija snima, kao vid kompenzacije.

– Spremna je na to da dozvoli da je slikaju i snimaju dok traje intervencija i da se to objavi u medijima, a da zauzvrat ne plati ništa doktoru. To bi bila dobra reklama za njegovu kliniku, a Vesni bi dobrodošlo da sačuva pare. I pre osam godina je na taj način uradila liposukciju i dopalo joj se – dodao je sagovornik.

Podsetimo, Vesna je već imala nekoliko intervecija, poput zatezanja lica i vrata i izvlačenje sala iz podbratka i stomaka 2011. godine. Ona je nešto kasnije izjavila da to nikada više neće ponoviti zbog nesnosnih bolova.

– Bolelo je strašno, operacija je trajala čak sedam sati. Da sam znala da je oporavak tako težak, nikad ne bih otišla da skidam salo sa stomaka. Radije bih šetala salčiće nego ponovo išla pod nož – rekla je pevačica 2013. godine.

Izvor: Kurir.rs
Foto:Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:05  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:05  Čađava mehana
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
20:00  Vesti - Pregled nedelje
21:00  Sudbine
21:40  Čađava mehana
23:00  Novajlije - Izbacivanje
02:30  Posle ručka