Izvor:
18.10.2016 u 15:38
0

SAZNALA ZA SNAJKU PREKO NOVINA: Pročitajte šta BAKA MILOŠA TEODOSIĆA ima da kaže o njegovoj vezi sa ANASTASIJOM…

Božidarka Trifunović, baka košarkaša Miloša Teodosića, prvi put za „Alo!” priča o njegovoj vezi sa Anastasijom, ćerkom folk dive Svetlane Cece Ražnatović.

Iako joj unuk retko priča o devojkama, baka kaže da je novine obaveste o njegovom emotivnom statusu, pa tako Miloša dovedu pred svršen čin.

Tako je bilo i ovog puta, pa je baka iz našeg lista saznala za vezu svog naslednika i Cecine male. Predviđajući da će baka da se pohvali novom snajkom u Valjevu, Miloš joj je skrenuo pažnju na to da ne priča mnogo o toj vezi.

– Saznala sam iz novina celu priču – priznaje Miloševa baka po majci za naš list i bez obzira na veto koji joj je unuk postavio, otkriva da je zadovoljna novom snajkom.

Miloš je veoma srećan, a snajka mi je mnogo lepa – ponosno i sa osmehom nam je rekla Božidarka, a onda se setila šta je obećala unuku i da bi on zbog ovog razgovora mogao da se naljuti.

Ne smem više ništa da vam kažem jer mi je Miloš zabranio da pričam o njegovom ljubavnom životu – priznala je košarkaševa baka, a onda brzo promenila priču.

Znate, Miloš uvek koristi pauzu da dođe kod mene. Uvek kada je u Valjevu, on boravi kod mene u kući. Međutim, ne priča mi mnogo o devojkama, pa tako ni ovaj put nije bio rečit – priča Božidarka, koja se uželela unuka, koji ovu sezonu igra u Moskvi.

Retko me posećuje zbog poslovnih obaveza. Možda jednom ili dvaput godišnje dođe kod mene, kada mu se ukaže prilika. Ponosna sam na njega i skupljam sve članke o njemu koji izađu u novinama – završava priču za „Alo!” Teodosićeva baka, koja unuku želi sve najbolje, ne samo kada je reč o terenu već i u ljubavnom životu.

Božidarka ne krije da jedva čeka da joj unuk dovede snajku u Valjevo, kako bi se upoznale.

Podsećanja radi, u javnosti je pre nekoliko dana odjeknula vest o vezi kapitena naše košarkaške reprezentacije Miloša Teodosića i Anastasije Ražnatović. Cecina ćerka i sportski zavodnik u vezi su već dva meseca, a Anastasija je već posetila Miloša u Rusiji. Kako smo već pisali, Teodosića je upoznala i folk diva Svetlana Ceca Ražnatović, pa bi bio red i da Miloš svoju dragu odvede u Valjevo kod bake Božidarke.

Alo.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter