Izvor:
18.10.2016 u 18:29
0

RASKRINKANA: Ovako se ANASTASIJA odala o VEZI SA TEOM još pre mesec dana… (FOTO)

Anastasija Ražnatović i kapiten srpske košarkaške reprezentacije, Miloš Teodosić, su preplavili naslove u medijima poslednjih nekoliko dana. Vest da su njih dvoje u vezi je odjeknula kao bomba u javnosti.

Mada je Cecina ćerka u avgustu raskinula dugogodišnju vezu sa Kostadinom Terzićem, čini se da je ubrzo našla utehu kod ovog sportskog zavodnika.

I ona i on su se potrudili da njihov odnos zadrže za sebe i van medija, ali s obzirom da su u vezi navodno već dva meseca, čini se da je Anastasiji u nekim trenucima bilo teško da svoju zaljubljenost i sreću zadrži samo za sebe. Pre malo manje od mesec dana je na svoj Instagram profil objavila fotografiju na kojoj je ona, uz tekst koji možda tada nije bio sumnjiv, ali pod ovim novim okolnostima vrlo lako može da se protumači da je posvećen njenoj ljubavi:

Budi poput dijamanta. Blistava pred svima. Ali, zna se kome pripadaš. Samo jednom. Onom ko spoznaje tvoju istinsku vrednost.

Da li je ovo upućeno Milošu ili ne, ne možemo sa sigurnošću tvrditi, ali je vrlo jasno da se odnosi na ljubavni aspekt života i da je vrlo jasna po pitanju kakav treba da bude taj jedan jedini kome će ona da pripada.

HappyTv.rs
Foto: Instagram/raznatovicanastasija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter