Izvor:
19.10.2016 u 13:34
0

GOCA BOŽINOVSKA U PANICI: Moli MARIĆA za pomoć za svog BAHATOG SINA!

Folk pevačica Goca Božinovska besna je što je njenom sinu zabranjen ulazak u Crnu Goru, a rešenje problema potražila direktnim uključenjem u emisiju TV "Hepi".

Domaćin emisije bio je Milomir Marić i pojedini stručnjaci kojima je Božinovska ispričala svoj problem telefonskim putem, ali se nije predstavila.

– Naime, dobila sam dopis vezan za mog sina. Crna Gora je zabranila ulaz stotini ljudi iz Srbije, a nemaju opravdanje za to. Nemaju niti krivičnu prijavu, niti dosije. Jednostavno, njima je tako došlo, da se tamo ne remeti njihov red i mir. Pritom, neki momci imaju i kuće tamo. Dovoljno je da neko ima prijavu zbog saobraćajnog prekršaja i ne može više da uđe u Crnu Goru. Koji je razlog tome? Oni remete bezbednost Crne Gore, po nacionalnoj osnovi i tako dalje – rekla je nezadovoljna Goca.

Iako pevačica nije otkrila svoj identitet, dovitljivi i promućurni korisnici društvenih mreža su je ipak prepoznali. Inače, Mirko je poznat po svom bahatom ponašanju, izazivanju saobraćajnih udesa i oriblema, te ima istorijat problematičnog ponašanja.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter