Izvor:
19.10.2016 u 19:05
0

FANOVI RAZOČARANI: Evo zašto je ACA LUKAS otkazao koncert u ,,KOMBANK ARENI“!!!

Informaciju da je nastup odložen do daljeg potvrdili su za Telegraf iz "Kombank arene"
Tradicionalni koncert Ace Lukasa u “Kombank areni“, koji je trebalo da se održi 3. novembra, odložen je do daljeg. Ovu informaciju za Telegraf potvrdili su iz “Arene”.
Pre toga, otkazana je i pres koncerencija, koja je trebalo da se održi danas u 12 časova. Prema neznaničnim informacijama , Aca i njegovi tim su odložili koncert, jer Lukas, navodno, još nije završio snimanje svog novog albuma.

Folker se, u međuvremenu, oglasio, i otkrio pravi razlog.

– Odlučio sam da na proleće krenem s velikom balkanskom turnejom, po prvi put u svojoj muzičkoj karijeri. Uz prvoklasnu opremu i kvalitetan zvuk organizovaću velike koncerte po najvećim gradovima regiona! Kruna te turneje biće i spektakularni koncert u Beogradu. Još ne znam da li će to biti Arena ili neki veći prostor – rekao je Aca Lukas za “Kurir.rs”.

Inače, koernct Ace Lukasa je “skinut” sa liste događaja na sajtu “Kombank arene”.

Kada će Aca Lukas održati koncert u “Kombank areni”, ostaje da se vidi.

Telegraf.rs
Foto:Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter