Izvor:
20.10.2016 u 02:22
0

OTKRIVENI SVI DETALJI PLJAČKE KIM KARDAŠIJAN: „Sve vreme je pitala da li ćemo umreti“

Čuvar koji je radio u hotelu za vreme pljačke Kim Kardašijan i koji je nesvesno pomogao pljačkašima da uđu u njenu sobu misleći da su policajci opisao je kako je izgledao ovaj događaj.

Alžirac koji se predstavio kao Abdulrahman je u hotelu u Parizu radio kao obezbeđenje i nesvesno je pomogao lopovima da uđu u njenu sobu.

“Mislio sam da su policajci. Otišao sam sa njima do apartmana. Prvo su mi vezali ruke lisicama, a onda su ih skinuli, da bih mogao da otključam vrata rezervnim ključem sa recepcije. Tiho sam otvorio vrata, ali nas je Kim čula. Mogao sam da osetim da ona sluti nešto. Potom su upali u njenu sobu i stavili joj pištolj na glavu. Bila je izbezumljena. Nosila je beli bade mantil i kosa joj je bila skupljena. Jedan ju je napao, a drugi je ostao sa mnom”, ispričao je u intervjuu za “Dejli mejl”.

On kaže da je sve vreme molio napadače da ne povrede Kim Karadšijan, a oni su mu odgovorili da ne brine jer su tu zbog para. Drugi pljačkaš je sve vreme naređivao Kim da prestane da vrišti.

“Sela je na krevet i pitala me da li ćemo umreti. Odgovorio sam joj da ne znam i da ne mogu da znam. Rekla mi je da ima dvoje dece i ja sam joj rekao da sam otac sina. Tada je opet počela da vrišti”, rekao je čuvar i dodao da su im nakon toga nalepili trake na usta.

Bulevar B92
Foto: Twitter / Kim Kardashian West

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter