Izvor:
20.10.2016 u 03:53
0

DARA BUBAMARA ŽIVOTNO UGROŽENA: Prete joj da će završiti kao Jelena Marjanović!

Uplašena sam za život, ne znam ko stoji iza pretnji!

Iako je samo tri dana pred nastup u jednom beogradskom klubu imala udes, Dara Bubamara je održala najavljeni koncert. Klub je bio krcat, a naša ekipa došla je da proveri da li se pevačica oporavila posle saobraćajke. U razgovoru za Kurir Stars Dara je rekla da je sve u najboljem redu, ali je bilo primetno da je nervozna.

Insistirali smo da nam kaže šta je muči, a ona nas je šokirala priznanjem da joj neko preti ubistvom.

– Ništa me ne pitajte. Prolazim kroz pakao. Stižu mi preteće poruke i mnogo sam uznemirena zbog toga. S nepoznatog broja mi je poručeno da sam glupača i ološ, koji će završiti kao Jelena Marjanović, a sve zbog toga što se toj osobi nisam javljala na telefon. Zaista nije prijatno kad pročitate da vam neko želi sudbinu ubijene pevačice iz Borče. S razlogom sam uplašena – drhtavim glasom nam je rekla Dara i nastavila:

– Može li neko da mi kaže da li u ovoj zemlji poznate ličnosti mogu normalno da žive i rade? Strašno je kakvih sve ljudi ima. Zaista ne mogu da ostanem mirna kad mi prete. Eto, danas umesto da uživam, ja ceo dan razmišljam ko se drznuo da mi šalje takve gluposti. Verujem da tu osobu ne poznajem, a i broj s kojeg su mi stigle poruke mi je nepoznat – ističe Dara.

Pevačica kaže da slučaj nije prijavila policiji, ali da je bila primorana da angažuje lično obezbeđenje.

– Iako sam se uplašila, nisam zvala policiju. I dalje verujem da te poruke nisu ozbiljne, ali sam za svaki slučaj unajmila telohranitelja. Ako se pretnje budu ponovile, pozvaću policiju i podneti prijavu, pa nek oni otkriju ko stoji iza toga – završava Dara.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter