Izvor:
20.10.2016 u 16:26
0

OTKRIVAMO: Raskid je bio samo marketinški trik! (FOTO)

Nakon priča da su Cecin sin Veljko Ražnatović i lepa Ksenija Bujišić raskinuli zbog navodne ljubomore, sve više se šuška o njihovom pomirenju, budući da je na voditeljkinom profilu na Instagramu osvanula njihova zajednička fotografija.

Iako je Ksenija donedavno držala samo svoju sliku na profilu, čini se da je par ipak izgladio navodne nesuglasice, a priče o pomirenju je podgrejala nova slika Bujišićeve, na kojoj je u Veljkovom zagrljaju.

Ipak, Veljko i Ksenija će ovih dana biti razdvojeni pošto je mladi Ražnatović otputovao sa majkom u London, gde Ceca ima nastup, pa ostaje da vidimo kako će se priča odvijati dok su toliko udaljeni.

Telegraf.rs
Foto: Facebook/Ksenija Bujisic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter