Izvor:
20.10.2016 u 22:50
0

ISPALILA MAMU ZBOG DEČKA: Evo šta će ANASTASIJA da radi kod kuće, dok joj se mama ne vrati iz London…

Folk diva Ceca Ražnatović otputovala je u London, gde je čeka spektakularni koncert. Iako je trebalo da joj društvo prave i sin i ćerka, njena mezimica, koja je ovih dana u žiži javnsoti zbog veze s Milošem Teodosićem, ostala je kod kuće.

Ovo je prvi put da će pevačica nastupiti u britanskoj prestonici, a iako je najavljeno da će sa njom biti i njena deca, ćerka Anastasija je u poslednjem trenutku otkazala putovanje.

Na pitanje zašto njena ćerka nije otputovala sa njom, Ceca je odgovorila da se razbolela,a i sada može da pravi ćurku kod kuće dok oni nisu tu.

Mi se pitamo da li će to biti žurka za veće društvo, ili za samo jednu osobu, budući da domaću estradu trenutno drma njena veza sa našim, po nekima, najboljim košarkašem srpske košarke.

Ceca još otkriva kako se oseća povodom nastupa u Londonu, ali i zbog čega njena mezimica nije krenula na put.

Sjajan je osećaj, posle kratke pauze vraćam se na scenu. Mene čeka moja super drugarica Marija Mateus, ja znam da je ona za nas spremila super doček i pokazaće nam sve što valja – rekla je Ceca.

Story.rs
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter