Izvor:
21.10.2016 u 00:15
0

NE BISTE POVEROVALI KO SU PLJAČKAŠI KIM KARDAŠIJAN: Odale ih sitnice, a pogledajte na koji način su razotkiveni… (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što je starleta Kim Kardašijan na brutalan način opljačkana u Parizu, francuska policija potvrdila je za medije informaciju da su napadači snimljeni sigurnosnim kamerama koje su locirane u blizini luksuznog starletinog stana.

Osim potvrde informacija, policija do sada nije želela dalje da iznosi sadržaj snimaka, ali je to umesto njih nedavno uradila jedna francuska televizija. Snimak na kom se vidi petoro ljudi, zabeležen je u noći pljačke, a na njemu se vide lopovi pre i posle napada na starletu.

Petoricu muškaraca, kamere su snimile ispred stana nešto nakon dva sata iza ponoć, da bi ih ponovo detektovali 49 minuta kasnije, koilko im je trebalo da izvrše pljačku u stanu Kim Kardašijan.

Jedan od ljudi snimljenih na biciklu deluje kao da nosi ranac, a ostali se kreću mnogo brže. Kamera je veoma udaljena, pa su tako i lica osumnjičenih skroz mutna.

Blic.rs
Foto: Tv/M6

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter