Izvor:
14.08.2019 u 07:51
0

MIRNA JE SAMO KAD SPAVA: Nataša Bekvalac otkrila ko je zaslužan za njenu savršenu liniju! (FOTO)

Pevačica Nataša Bekvalac podelila je na svom instagram profilu fotografiju sa svojom jednoipogodišnjom čerkom Katjom, gde je objasnila da je upravo ona zaslužna za njenu savršenu liniju.

Komentari na instagramu su da Nataša izgleda lepše nego ikad i da ju je rođenje Katje zaista prolepšalo. Briga i trčanje oko deteta u kombinaciji sa ljubavlju kojom je okružena doprinele su tome da Nataša izleda savršeno.

Moja devojčica mirna je samo kada spava… Pitate me za moju liniju? Evo odgovora – napisala je Nataša uz fotografiju na kojoj se igra sa svojom naslednicom.

Pop zvezda se pre nekoliko dana vratila sa odmora na Mikonosu gde se provodila u društvu prijatelja, a sada uživa u krugu porodice i svojih mezimica Hane i Katje, gde nalazi inspiraciju za nove muzičke pobede.

Happytv.tv / Nadlanu
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter