Izvor:
13.08.2019 u 16:54
0

SVE DA JOJ UGODI: Ana Sević 2 meseca uživa u Budvi u kući svog bogatog dečka! A evo kakve sve perverzije rade na JAHTI (FOTO)

Pevačica Ana Sević skoro dva meseca sa dečkom Danijelom Nedeljkovićem boravi u Budvi, gde on ima kuću, a da je njihova veza veoma ozbiljna, svedoči i to da njegova porodica obožava pevačicu, kao i njenu ćerkicu Lorenu.

Poznati par se pripremao da isplovi jahtom iz luke u Starom gradu. Najpre je Ana stigla sa drugaricom, prijateljicom i njihovom decom, a pola sata nakon toga pristigao je Nedeljković sa drugarom, koji je gurao kolica puna hrane i pića kako bi se opremili za vožnju jahtom po Crnogorskom primorju.

Kada je sve bilo na svom mestu, Danijel se latio mobilnog telefona i fotografisao svoju dragu Anu, koja mu je pozirala kao pravi model.

Pevačica ga je zatim nagradila poljupcem, a ubrzo nakon toga počeli su da se jure po jahti kao deca. Iako je Ana bila brža, Danijel ju je stigao, a onda su počeli strastveno da se maze i ljube. Biznismen je stezao svoju dragu oko struka, a ona se uvijala oko njega stavljajući mu do znanja da uživa u erotičnoj akciji na jahti!

"Njih dvoje se obožavaju, Danijel se trudi da ispuni sve Anine želje, ali s druge strane, ona je veoma skromna i najvažnije joj je da među njima vlada poverenje, a sve ostalo joj nije bitno. Njena ćerkica Lorena obožava maminog dečka, kao i on nju, pa slobodno mogu da kažem da je za sve ovo vreme koliko su njih dvoje zajedno Danijel više otac Loreni nego što je Darko ikada bio", kaže izvor.

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter