Izvor:
17.08.2019 u 08:39
0

SKANDAL NA PRIMORJU: Popularna pevačica uhvaćena NA DELU! (FOTO)

Samo nekoliko dana nakon što se "pohvalila" vožnjom od 244 kilometra na čas, u najcrnjem mesecu za domaće vozače, pevačica Sandra Afrika je privedena zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Paparaco je uhvatio Sandru u Budvi. tokom privođenja u policijsku stanicu.

Ona je nastupala na primorju, i sve vreme nastupa konzumirala alkohol, a zatim je sela u svoj džip i pošla u hotel. Zaustavila ju je policija i dala joj alko-test, a pošto je "naduvala" više od dozvoljenog, sprovedena je u stanicu.

– Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra – dodaje neimenovani izvor.

Mondo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter