NADEŽDA ZABORAVILA TOMI ŠUTIRANJE I DAVLJENJE: Plakao je 2 noći, pio, dozivao njeno ime! Onda su se TAJNO SASTALI!

Nadežda Biljić i Toma Panić našli su se u strogoj tajnosti i priznali jedno drugom da se vole i dogovorili se da će se viđati. Pošto je maneken  brutalno pretukao prošle nedelje u njenom stanu, podigla se velika prašina, a slučaj je došao i do policije.

Toma je istog dana priveden na saslušanje na kom je proveo nekoliko sati. On je tada dao izjavu da ga je Nadežda udarila flašom u glavu, te da je morao da je odgurne i ona je pala preko stola, pa je tada zadobila povrede. I pored batina, skandala, policije i pola estrade koja je Nadeždi pružila podršku, oni su se videli proteklog vikenda.

- Nadežda je poznata kao plahovita, voli da drami i paniči, a vrlo često i nema toliko razloga za takvim stvarima. Ne sumnjamo da je nju Toma zaista izudarao, ali ne toliko koliko je ona predstavila kada se pojavila u javnosti. Da jeste, ne bi prešla preko svega, već bi ostala dosledna sebi i onima koji su stali uz nju. Iako se zarekla da mu se nikada u životu više neće javiti, Nadežda i Toma su se videli posle svega. Njega je grizla savest, nije mu bilo dobro zbog toga što je napravio, zna da ga Nada voli, zna da je iskrena i da je bila rešena da prihvati sve njegove vrline i mane. Nijedna devojka ga nije tako lepo prihvatila. Plakao je dve noći, pio je i dozivao njeno ime. Kajanja i griža savest navele su ga da okrene njen broj. Iako prvo nije htela da mu se javi, odbijala je pozive i pravila se da joj je svejedno, kada joj je poslao fotografiju na kojoj plače, Nadežda se totalno slomila. Plakala je i ona. Onda su se čuli i plakali zajedno sat vremena. On ju je molio da se vide, da izglade stvar. Nakon sati i sati ubeđivanja, poklekla je. - navodi dobro obavešten izvor.

Pevačica nije mogla da ostane imuna na Tomine suze:

- Emocije su bile prejake. Odlučila je da se vidi s njim i da popričaju o svemu u četiri oka. On ju je sačekao kod druga u stanu. Jedno vreme su se samo grlili i plakali. Nisu ništa pričali. Onda je Toma molio da mu oprosti, ljubio je i plakao. Obećao je da će joj se iskupiti za sve i da će joj biti najbolji momak na svetu i najveća podrška ako pristane da pređe preko batina koje je od njega dobila. Kako je slaba na njega, a veoma emotivna i luckasta kada se zaljubi, ona je pristala. Ipak, Tomi je postavila uslove. Nema više alkohola, nema izlazaka, gledanja u druge devojke, agresivnog ponašanja i nema javnog viđanja. Ne želi da je osude svi oni ljudi koji su joj pružili podršku u momentu kada je dobila batine. Ona želi da njihovo viđanje bude u strogoj tajnosti.

Nadežda je rekla da je i on u depresiji i da ne prestaje da plače.

- Možda je i pokušao... S njim mogu samo uz obezbeđenje da se vidim. Neka je u depresiji, neka plače... I ja sam plakala. Ja ga ne mrzim, ne mogu emocije da prestanu preko noći - bila je zagonetna Nadežda, dok Toma nije odgovarao na naše pozive i poruke.

 

 

Happytv.tv / Rijaliti
Foto:Instagram/nadezdabiljic

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Kviz: Naslovna strana
11:55  Vesti
12:05  Provodadžija
12:55  Vesti
13:05  Provodadžija
13:55  Vesti
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Suze moje sestre
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Sudbine
23:00  Novajlije - Live
02:30  Posle ručka