Izvor:
20.08.2019 u 15:40
0

BIKOVIĆ ZNA U ČEMU JE PROBLEM: Nije svako ko se pojavljuje pred kamera glumac! (FOTO)

Glumac je iskreno progovorio o promenama sistema vrednosti.

Miloš Biković. smatra da je veliki problem to što su sada "svetla usmerena na šljašteće kostime umesto na pravu pozornicu".

Na primer, neki naši stariji glumci hvalili su se poznanstvima sa tada popularnim narodnim pevačima, a danas mnogi mlađi zaziru na pomen reči "narodni pevač".

Miloš, koji trenutno važi za jednog od naših najuspešnijih mladih glumaca, pokušao je da objasni zbog čega je to tako.

-Promenilo se vreme. Promenio se kvalitet ljudi, kvalitet naše kulture i kvalitet estrade. Nije svako ko se pojavljuje pred kamerama glumac, tako da nije ni svako ko zna muzičku skalu i ko ume da pusti glas pevač- bio je iskren glumac, koji svoju karijeru uporedo gradi na srpskom i ruskom tržištu.

On smatra da je sve to posledica poremećenih vrednosti koje već duže vladaju u Srbiji. Zato Miloš misli da se nisu promenili odnosi između glumaca i pevača, već da su oni poljuljani novim talasom vrednovanja.

-Nije se to promenilo, nego se promenio sistem vrednosti. Mi smo usmerili svetla koja su ranije osvetljavala pravu pozornicu našljašteće kostime i rejtinge. U tome leži promena- objašnjava Biković.

Happytv.rs/Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter