Izvor:
24.08.2019 u 20:57
0

POSVETILA PESMU MAJCI: Tejlor objavila sedmi studijski album! (FOTO)

Pevačica Tejlor Svift objavila je sedmi po redu studijski album pod nazivom "Lover", a pesma koja se izdvojila je "Soon You'll Get Better" koju je posvetila bolesnoj majci.

-Očajni ljudi pronađu veru, pa se sad molim Bogu. Ali sa kime ću da pričam? Šta da radim, ako tebe ne bude bilo tu- samo je deo teksta ove pesme.

Pre četiri godine pevačica je izjavila da ima porodičnih problema i da se oba njena roditelja bore sa kancerom, ali i da je ovo drugi put da se njena majka Andrea Svift bori sa ovom bolešću.

-Želim da vam kažem da onaj ko je u vašem životu bio majčinska figura vas je napravila takvim kakvi jeste i budite zahvalni na tome- izjavila je Sviftova

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter