Izvor:
03.09.2019 u 17:27
0

ACA LUKAS DONEO KONAČNU ODLUKU:Hoću što pre da se razvedem od Sonje jer bih da se ženim! (FOTO)

Aca Lukas i njegova bivša supruga Sonja Vuksanović u zategnutim su odnosima već duže vreme, a ono što je sada izrevoltiralo folk pevača jeste, kako kaže, njeno uverenje da je još uvek nije preboleo.

Ne zanima me što Sonja misli da je nisam preboleo. Mene samo zanima moja ćerka Viktorija, koju imam s njom. Nemojte da me svađate sa ženom sa kojom imam dete! Ona ima fikcije u svojoj glavi jer misli da obilazim oko njene tj. moje kuće i da je špijuniram. Da hoću da je proganjam, poslao bih nekoga. Ili da hoću, kao ona, da bušim gume, poslao bih nekoga da to uradi! Ona je lično došla ispred moje zgrade da mi izbuši gume i to svi znaju, jer su je videli! Ona je progonitelj i ne znam zašto to radi. Bila je malo bolesna i ljuta. Nemam šta lepo da kažem za nju, ali neću da kažem ni ružno, jer je ona majka mog deteta, a mene samo ono zanima. Hoću konačno da se razvedem od nje jer bih što pre možda i da se ženim – rekao je Lukas koji je potom objasnio da od sporazumnog razvoda nema ništa jer, kako navodi, Sonja traži da joj plaća alimentaciju u visini od nekoliko hiljada evra, zbog čega ju je tužio.

Sonju sam tužio jer je htela sporazumno da se razvedemo! Ko bi hteo da se razvede tako što će da radi za svoju bivšu ženu?! Svakako treba da plaćam izdržavanje deteta, ali da li dete od osam godina, pored mog plaćanja za njeno školovanje, treba 5.000 evra mesečno? Čak i da nosi najskuplju garderobu, ne može sve da košta toliko, a ne daj Bože da jede toliko! Ne treba detetu toliko para, ali neko je želeo tu količinu novca. Ne želim da izdržavam nikoga, osim svog deteta – objasnio je Lukas.

Izvor:nadlanu.com
Foto:printscreen/Facebook/aca lukas

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter