Izvor:
04.09.2019 u 00:07
0

NEOČEKIVANO POKAJANJE DŽASTINA BIBERA: Pao je na dno, ali ONA ga je izvukla! „Naučila me je strpljenju, poverenju, obavezi, pristojnosti, poniznosti, svemu što je potrebno da budem dobar čovek!“

Kanadski pevač koji je svetsku slavu stekao kao pubertetlija hitom "Baby", priznao ono što smo svi mislili o njemu u nekom trenutku.

Kako neko ko je milioner do 18. godine i misli da ima pravo da radi šta hoće, može da zasluži epitet dobrog ili poštenog, vrednog momka, a ne bahatog klinca koji juri ženske? Teško.

Ovoga je konačno svestan i taj klinac iz prve rečenice – Džastin Biber.

Pevač je podugačkom Instagram postu objasnio da je shvatio da je percepcija ljudi da je "bezobrazan i bahat".

Biber je napisao da shvata kako je kada si zatrpan obavezama, porodicom, vezama, ali i upozorio na opasnosti koje vrebaju kada postaneš poznat tako mlad..

-Da li ste primetili statistiku koja prati ljude koji su se proslavili mladi i šta se desilo s njima kasnije? To je neverovatan pritisak za dete čiji mozak, emocije, donošenje odluka nisu razvijeni. Nisu racionalni, prkose, postaju buntovnici… nešto kroz šta smo svi prošli. Ali, kada na to dodate pritisak slave, to je nešto potpuno neobjašnjivo- napisao je Biber.

-Imao sam 13 godina i bio sam klinac iz malog grada, a preko noći su me svi hvalili i dizali u nebesa. Milioni su pričali da me vole, da sam sjajan. Kada toliko puta čuješ da lepo govore o tebi, počneš da veruješ u to. Racionalnost ide s godinama. Kada sam napunio 18 nisam razvio nikakve veštine. Svi su radili sve umesto mene. nisam naučio šta znači biti odgovorna osoba. 18 godina i nikakve veštine neophodne za stvaran svet, ali tu su zato bili milioni dolara na mom računu… sve mi je bilo nadohvat ruke.

Počeo sam da konzumiram kada sam imao 19. Imao žasne veze koje nisam čuvao, postao sam nepažljiv prema ženama, nisam ih poštovao. Bio sam ljut. Udaljio sam se od svih koji su me voleli i krio sam se iza osobe koja sam postao. Mislio sam da nikada neću uspeti da se vratim. Godine su prošle pre nego što sam se povratio od loših odluka, uništenih veza- napisao je Biber.

Svetla tačka je njegova supruga Hejli Boldvin.

-Naučila me je strpljenju, poverenju, obavezi, pristojnosti, poniznosti… svemu što je potrebno da budem dobar čovek.

Mondo
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter