Izvor:
04.09.2019 u 12:37
0

OVO JE LEPOTICA KOJA ĆE NAS PREDSTAVLJATI NA IZBORU ZA MIS SVETA: Studira književnost, govori TRI strana jezika i piše poeziju!

Ljubica Rajković je odabrana među mnogobrojnim lepoticama za predstavnicu svoje zemlje na najprestižnijem svetskom izboru “Miss Earth”.

Ova prelepa 25-godišnjakinja rodom je iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosečnom ocenom 10.

Pored zanosnog izgleda i seksipila, žiri je osvojila svojom energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem.

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje i prirodu. Avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mesta i nove ljude. Modelingom je krenula da se bavi iz hobija, a na kraju je hobi prerastao u ljubav.

– Zaista ne mogu da opišem količinu sreće i uzbuđenja. Još uvek ne verujem da je moj san postao java i mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Imam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju, kojom se ponosim, predstavim svetu u najboljem svetlu – kaže Ljubica.

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu, i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu, pa je dobijala maksimalan broj bodova.

Danas prelepa Ljubica u svom vlasništvu poseduje titule Mis Srbije, Mis Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vreme piše poeziju, a ljubav joj je glavna inspiracija u životu.

Uskoro je čeka put na Filipine, gde će biti i održano takmičenje za "Mis sveta". Tamo će boraviti punih 30 dana, od 26. septembra do 26. oktobra.

Izbor za "Miss Earth" prenosi americka TV "Fox", a prenos putem malih ekrana prati više od 2,5 milijarde ljudi i učestvuje 146 zemalja.

Izvor: Glossy.espreso.rs
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter