Izvor:
07.09.2019 u 09:27
0

PONOVO U SVOM NAJBOLJEM IZDANJU: Džoni Dep oduševio sve stajlingom na Venecijanskom filmskom festivalu! (FOTO)

Džoni Dep (56) je poslednjih godina negovao zapušteni izgled u javnim nastupima. Najčešće se pojavljivao sa crnom senkom i kreonom oko očiju. Neretko je bio neobrijan, obučen kao da je tek ustao iz kreveta i nije video šta je navukao na sebe.

Neobično ponašanje glumca u intervjuima i negativne reakcije njegovih kolega i koleginica, naročito Džesike Čejnstin koja je osudila izjavu glumca da ima bubicu u uvetu na snimanju filmova jer ne može da zapamti tekst, stvorili su negativnu auru oko nekadašnjeg zavodnika.

Džoni Dep posle skandala sa bivšom suprugom Amber Herd koja ga optužila za zlostavljanje nije bio u dobroj formi i izgledao je neugledno.

Situacija se promenila jer se Džoni na Venecijanskom filmskom festivalu pojavio očešljan, ispeglan i obrijan. Samo je to trebalo da uradi da bi konačno izgleda kao pre pet godina.

Džoni Dep u plavom odelu i beloj košulji je izgledao kao pre nego što stvari u privatnom životu krenule nizbrdo. Kritičari su dobro reagovali na njegov novi film, a modni kritičari su se zahvalili bogu što se konačno doveo u red.

Glossy.espreso.rs
Foto: Instagram/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter