Izvor:
07.09.2019 u 19:42
0

ODLAZAK HOLIVUDSKE VELIKANKE: Slavna glumica preminula od srčanog udara!

Zvezda originalne "The Poseidon Adventure" Kerol Linli pretrpela je srčani udar, rekao je njen prijatelj glumac Trent Dolan. Izvestili su da je poznata glumica mirno umrla u snu.

Njena ćerka, Džil Selsman, za nju je izjavila da je volela da glumi isto koliko je volela i da odlazi u biskop. Linli rođena 1942. godine u Njujorku, započela je svoju karijeru kao dečji model.

Godine 1958. igrala je glavnu ulogu tinejdžerke koja je očajnički tražila pobačaj u predstavi "Blue denim" na Brodveju. Glumila je i u filmskoj verziji iz 1959. godine, što joj je donelo i nominaciju za Zlatni globus. Glumila je i u filmovima “Return to Peyton Place” (1961), “The Pleasure Seekers” (1964) i “Bunny Lake Is Missing” (1965).

Uloga po kojoj je ona postala najpoznatija bila je pevačice Noni Peri u filmu katastrofe "The Poseidon Adventure" iz 1972. godine.

– Svi su želeli tu ulogu – rekla je glumica u jednom od svojih intervjua.

Linli koja je imala dugu vezu s voditeljem Dejvidom Frostom, takođe je izlazila s Frankom Sinatrom, a bila je u braku s Majklom Selsmanom.

Glossy
Foto:Entertainment

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter