Izvor:
07.09.2019 u 20:42
0

ANABELA ATIJAS: Uskoro ću morati da menjam silikone! (FOTO)

Anabela Atijas mnoge je zasenila izgledom , a potom je priznala koliko se i na koji način neguje, te kojim estetskim intervencijama se podvrgla.

– Imam doktorku koja brine o mom licu, ali ja ne volim da preterujem, na vreme sam počela da brinem o koži. Što se tiče estetske hirurgije nemam problem, ja sam pre 20 godina ugradila silikone koje ću uskoro morati da menjam. Licemerno bi bilo da sam branila Luni da poveća grudi, razumela sam njenu potrebu i podržala je u tome. Još je rano da znamo kako će izgledati, meni je samo bitno njeno zdravlje i osmeh – rekla je pevačica.

Izvor:Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter