Izvor:
08.09.2019 u 06:43
0

SRPSKA PEVAČICA SMUVALA INOSTRANOG POZNATOG FUDBALERA: Pogledajte o kojoj pevačici je reč i kako je sve počelo!

Pevačica Dušica Grabović u vezi je sa poznatim belgijskim fudbalerom Naserom Čadlijem, a to vešto krije od javnosti.

Dušica je u inostranstvu upoznala Nasera pre više od godinu dana, kako kaže izvor, a njihova romansa počela je kasnije, kada su se sreli u avionu.

– Mesec dana su se dopisivali i čuli svaki dan jer nikako nisu uspeli da se vide zbog poslovnih obaveza. Čadli zbog obaveza prema klubu u Holandiji, a Dušica zbog nastupa. Ipak, krajem marta, fudbaler joj je javio da ne želi da se više dopisuju i poslao joj je avionsku kartu. Dušica nije mnogo razmišljala i pristala je – rekao je izvor i dodao:

– Krajem juna, Naser je imao slobodno dva meseca zbog letnje pauze i pozvao je pevačicu u Monaku u svoj dom. Ona je tamo boravila više od nedelju dana i bilo im je nezaboravno. Sve vreme su bili zajedno, upoznala je njegove drugare, a kada je krenula kući, fudbaler ju je pitao da se preseli kod njega.

Dušica je prijateljima ispričala da bi živela u blizini Novaka Đokovića. Naime, ispostavilo se da je Čadli imućan i da živi u kraju u kojem živi i Novak.

Izvor: Kurir.rs
Foto; Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter