Izvor:
09.09.2019 u 06:43
0

SLOBA PRIZNAO KO MU NEDOSTAJE: Taman je navikao na nju! (FOTO)

Sloba Radanović progovorio je o privatnom životu, a između ostalog je pomenuo i bivšu ženu Kristinu Kiju Kockar.

On često peva pesme svojih kolega, ali ne i bivše žene Kije Kockar.

– Nisam je ubacio na repertoar. Znam pesmu, znam tekst, ali to bi bilo shvaćeno kao provokacija, da hoću da skupljam poene preko nje, bolje da ne čačkam mečku – rekao je Sloba i priznao da mu nedostaje bivša devojka.

– Ne znam ni ja sad gde je, trenutno sam sam, solo, singl, kako već. Malo mi nedostaje, taman sam navikao na nju – izjavio je Sloba.

Poslednjih dana se spekulisalo da je Sloba u vezi sa udatom ženom, te da je njen suprug jedan od opasnih momaka, kojima se ne treba zamerati. Sloba je otkrio da li u tome ima istine i da li se plaši za svoj život.

– Naravno da nema istine, u prethodnih nekoliko meseci su me dovodili u vezu sa devojkama koje i ne poznajem, a kamoli sad ovo. Krivo mi je kada neki ljudi nedužni ispaštaju i ta cela priča mi je stvarno ružna. Niti se bojim za svoj život, niti sam sa zauzetom ženom, niti pretendujem na to, stvarno ništa. A generalno da sam hteo da otrkijem identitet svoje devojke ja bih rekao, ali stvarno nisam želeo – priznao je Radanović

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter