Izvor:
10.09.2019 u 10:34
0

PRIZNANJE ZA BLIZNAKINJE GOBOVIĆ: Nagrada za naj žene! (FOTO)

Bliznakinje Marina i Marija Gobović dobile su sinoć nagradu Business Women Awards za 2019. godinu.

Sestre Gobović ovenčale su se još jednim priznanjem – na svečanosti Business Women Awards koja je sinoć održana u Beogradu nagrađene su naj žene za 2019. Priznanje su dobile za svoj muzički rad i očuvanje tradicije, a pored njih neke od ovogodišnjih laureatkinja su i Mirjana Karanović, Suzana Perić, Jelena Bačić Alimpić, Snežana Dakić.

– Drago nam je što je naš rad prepoznat i nagrađen, a posebna je čast i zadovoljstvo biti u društvu ovako uspešnih i ostvarenih žena – kažu Marija i Marina i dodaju:

– Ova jesen za nas je počela na najbolji način, ovim priznanjem, a nastavićemo je kao i do sad, vredno radeći. Promovišemo svoj treći album “Deci na dar”, a uskoro počinjemo i novu sezonu u našoj školici pevanja. Već 14. septembra u 10 časova imamo audiciju u OŠ”Josif Pančić”, pa pozivamo mališane od 4 do 14 godina da nam se pridruže i uživaju u muzici sa nama.

Svečanost dodele Business Women Awards nagrada Gobovićke su ulepšale i pesmom.

Happytv.rs
Foto:YouTube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter