Izvor:
11.09.2019 u 06:07
0

REPREZENTATIVAC SRBIJE :Rano je zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mu se desilo! (FOTO)

Njihova ljubav traje već godinama, a u vanbračnoj zajednici dobili su sina i ćerku.

Naš poznati fudbaler, reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović, dugi niz godina uživa u ljubavi sa Beograđankom Kristinom Janjić.

Kako je više puta do sada isticao, Kristina je njegova najveća snaga, te da je osnivanje porodice nešto najlepše što mu se ikada desilo.

– Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

Dvadesetčetvorogodišnji fudbaler i njegova dve godine starija izabranica upoznali su se preko zajedničkog prijatelja, koji je tada bio njegov saigrač, a ljubav između njih odmah je planula, nakon čega su otpočeli ozbiljnu vezu.

Nakon što su u martu 2016. godine dobili prvo dete, sina Luku, već krajem 2017. godine poželeli su dobrodošlicu i ćerkici.

Izvor:Glossy
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter