Izvor:
14.09.2019 u 06:29
0

ESTRADNI SUKOB: Ana Bekuta se otimala za nagradnu igru s Ninom Badrić!

Ana Bekuta i Nina Badrić sukobile su se na jednom prestoničkom događaju, a razlog je gratis putovanje koje je dobila pevačica.

Naime, organizator je napravo nagradnu igru za goste, koja je ubrzo pala u senku estradne svađe između narodne i pop pevačice.

Sve zvanice su na ulazu dobile papiriće sa brojevima, a nešto kasnije je počela tombola i izvlačenje dobitnika predviđenih nagrada.

Broj koji je imala Nina Badrić je izvučen, pa je ona izašla na binu kako bi joj uručili vaučer.

Reč je o poklon vikendu u jednom luksuznom mestu u Crnoj Gori. Nina se obradovala, zahvalila, a onda se desilo to čemu se niko nije nadao – preneo je izvor koji je bio na licu mesta.

– Ustala je Ana Bekuta, počela da maše i da traži mikrofon. Kad ga je dobila, rekla je: "Ja se bunim!"

– Nina se nasmejala i upitala u čemu je problem, a Ana joj je odgovorila: "Ja uopšte nisam dobila broj" – nastavlja izvor.

– Nina je rekla "U redu je, Ana, evo vam broj. Poklanjam vam ja moj".

– I dala joj je, tako da će očigledno Bekuta biti ta koja će ići na besplatni vikend, ako bude htela – završio je izvor.

kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter