Izvor:
14.09.2019 u 12:37
0

ŽARILE SU SCENOM `90: MODELSICE! (FOTO)

I danas važe za najseksipilnije!

Nekadašnja grupa "Models" u čijem su sastavu bile Ivana Berendika, Sandra Nikolić Meljničenko, Ivana Stamenković Sindi, Nađa Jokić, Mimi Karanović i Nevena Stamenković, bile su simbol jednog vremena i mamile su uzdahe kad god su se pojavile na televiziji.

I danas, kada su prošle gotovo 22 godine od kada su prvi put kročile na scenu, neke od ovih dama su stejdž zamenile luksuznim jahtama, poslaničkim klupama, modnom pistom, a neke su čak književnice i vode prestižne magazine.

Pored Sandre Meljničenko koja je žena najbogatijeg čoveka Rusije Andrija Miljičenka, a koja je svojevremeno kao manekenka snimala spotove sa pevačem Zdravkom Čolićem i Željkom Samardžićem, Ivana Berendika Jermoluk je takođe pronašla sreću uz bogatog biznismena.

Naime, ona se udala za dvadeset godina starijeg Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača “Gugl”. Sa svojim izabranikom venčala se 2006. godine na Bahamima, u istom hotelu gde se nekoliko godina ranije venčala i top model Sindi Kraford.

Sa porodicom živi u Majamiju u vili čija se vrednost procenjuje na sedam miliona dolara. Inače, Berendika dizajnira nakit, a radove koji su delo njenih ruku nose veliki broj svetskih zvezda među kojima su i one iz Holivuda. Ivana je u decembru 2016. godine na svet donela blizance, devojčicu i dečaka, kojima su roditelji dali neobična imena – Zoe Mej i Kai Nikola.

Za Ivanu Stamenković Sindi se slobodno se može reći da je srpska žena od skandala. Svoju karijeru započela je sa tek 17. godina kao što to čine većina današnjih devojka u tom poslu.

Dugo se zabavljala sa osnovačem i menadžerom grupe Milanom Vrbićem, da bi kasnije usledio niz ljubavnih afera. Za vreme učešća u "Velikom bratu" došlo do veze sa kaskaderom Urošem Ćertićem koje je za vreme raskida izbacila iz svog stana. Septembra 2009. godine udala se za Nikolu Pavlovića, ali dve godine kasnije se od njega i razvela.

Nadežda Nađa Jokić udala se za dugogodišnjeg izabranika, a pre skoro tri godine na svet je donela ćerku Mašu. U grupi je nosila titulu najinteligentnije "Modelsice". Promenila je svoj stil oblačenja u odnosu na tadašnji period. Za vreme slave nekoliko puta krasila je naslovne stranice poznatog muškog magazina "Playboy."

alo-rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter