Izvor:
15.09.2019 u 10:26
0

VRAĆA TITULU SKANDAL MAJSTORA: Otkrijte o kojoj kontraverznoj muzičkoj zvezdi je reč!

Najkontroverznija pevačica današnjice Lejdi Gaga, koja je nedavno bila u centru pažnje zbog navodne ljubavne afere sa glumcem Bredlijem Kuperom, odlučila je da se vrati na svoj stari, prepoznatljivi stil koji ju je isprva učinio poznatom i doneo joj titulu najvećeg skandal majstora i pop provokatora na svetu.

Naime, ona je juče objavila kratak video snimak putem kojeg je želela da reklamira svoju novu kozmetičku liniju, ali fanovi su mnogo više pažnje obratili na sam koncept video snimka, kao i na muziku u pozadini, a ne na ono što pokušava da predstavi.

Ona ima platinasto plavu kosu i crveni ruž, a obučena je u crnu latekst haljinu. Na videu se takođe nazire gumeni bič, a ovakva modna kombinacija neodoljivo podseća na ono što je nosila tokom prvih godina svoje karijere.

Pritom, muzika bez teksta koja ide u pozadini videa, zvuči kao potpuno novi audio materijal koji možda pripada pevačicinom novom, dugoočekivanom studijskom albumu, koji bi trebalo da izađe početkom naredne godine.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter