Izvor:
15.09.2019 u 12:21
0

OVO JE SIGURNO NJENO LETO: Biljana Sečivanović „staje na ludi kamen“! (FOTO)

Bilja Sečivanović promovisala “Ljubomoru” i zakazala svadbu!

Za Biljanu Sečivanović kraj leta ostaće upamćen po mnogo lepih dešavanja a svakako jedan od tih dana je kada je istovremeno publici predstavila svoj novi hit “Ljubomora” i zakazala venčanje sa verenikom Aleksandrom Nedićem.

Folk zvezda i njen životni saputnik već dugo su u harmoničnoj vezi pa su odlučili da se jedno drugome zareknu na večnu vernost i zakazali venčanje za 24. maj sledeće godine, a to su uradili istoga dana kada je i njena dugo očekivana pesma konačno ugledala svetlo dana.

– Mi već toliko dugo živimo zajedno i uživamo u svojoj ljubavi da je venčanje bilo samo pitanje termina. Pošto imamo mnogo prijatelja i velike familije, gledali smo da datum bude takav da većini odgovara a hteli smo i da vreme bude lepo, i na kraju smo odavrali ovaj datum– rekla je Bilja koja je blistala od sreće zbog svega lepog što joj se dešava.

Pošto je srpska Kim Katral izuzetno popularna među kolegama, očekuje se da na svadbi bude mnogo ljudi sa estrade a ako je suditi po prvim reakcijama njihovo veselje ali i kompletnu muzičku scenu u sledećem periodu obeležiće upravo pesma “Ljubomora”.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter