Izvor:
18.09.2019 u 15:12
0

SUPRUGA DŽASTINA BIBERA PRIZNALA: Uvek sam se osećala inferiorno u odnosu na prijateljice! (FOTO)

Manekenka i supruga Džastina Bibera Hejli Biber priznala je da zavidi svojim koleginicama koje su joj ujedno i najbolje prijateljice.

Priznala je kako se na samom početku karijere neprestano upoređivala sa manekenkama Džidži i Belom Hadid.

-Moj napredak u manekenstvu je bio spor i morala sam da naučim da živim sa tim- izjavila je ona.

Najveći problem je, kako kaže, bila njena visina koje je neuobičajena za devojke koje šetaju modnim pistama. Hejli je visoka tek 172 centimetara.

-Niža sam od većine devojaka. Iako imam 172 centimetra, nisam model za hodanje na pistama i zbog toga sam se uvek osećala inferiorno u odnosu na prijateljice. Pogledajte Kendal, Belu i Džidži. One su sve visoke i šetaju na svakoj reviji-rekla je ona

Kako je dalje objasnila, delimično je ubedila sebe da nikada neće biti pravi model, a zavist prema koleginicama su dodatno podgrejali i komentari drugih uticajnih ljudi iz industrije koji su joj govorili da nije dovoljno lepa i sposobna kako bi bila uspešna.

-Sada je moja karijera postala komercijalnija, nadam se da idem u dobrom smeru- dodala je ona.

Izvor:Kurir
foto:Instagram/Printscreen/haileybieber

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter