Izvor:
27.10.2016 u 14:59
0

Posle pesme svadba: Evo kada će se Prijovićeva i Filip zaista venčati!

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović su deset meseci zajedno, a svadbu uveliko planiraju.

Mesecima se već priča o tome kada će Aleksandra Prijović i Filip Živojinović stati na ludi kamen, a, kako stoje stvari, glamurozna svadba koju mnogi iščekuju će ipak sačekati narednu godinu.

Pevačica priznaje da brak već neko vreme planiraju, ali da se za konačan datum još nisu dogovorili.

– Udaću se za Filipa naredne godine. Da ne razmišljamo o braku, ne bismo ni bili zajedno. Filip mi je posle dve nedelje veze rekao da će me oženiti. Još me nije zvanično zaprosio, ali neka on razmišlja o tome. Znam samo da ću, kad od njega dobijem verenički prsten, zaplakati – rekla je Aleksandra za Informer.

Venčanje će biti obavljeno i u crkvi i pred matičarem, prostor još traže, a Aleksandra priželjkuje neki romantičan kutak.

Oduvek sam želela manju svadbu, ali kad se spoje Filipova i moja porodica, pa još i sve kolege, to je nemoguće. Uskoro ćemo da sednemo i dogovorimo se oko datuma. Pretpostavljam da će svadba da bude po starim srpskim običajima – otkrila je Prijovićeva.

Pevačica je otkrila i da bi tog dana volela da bude u raskošnoj balskoj venčanici bele boje, kao i da je pesma “Dođi” Parnog valjka njihova omiljena, te da želi da joj je Filip tog dana otpeva.

Osim toga, Aleksandra i Filip su već dugo memorisani jedno drugome u telefonu kao “muž” i “žena“, a kako ističe pevačica – to sve govori.

Telegraf.rs
Foto: Instagram/aleksandraprijovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter