Izvor:
19.09.2019 u 13:34
0

VRANJEŠ SE RAZVEO: Šta je ostavio BIVŠOJ ŽENI!

Fudbaler Ognjen Vranješ, o kom se i te kako pričalo zbog afere sa pevačicom Jelenom Karleušom, zvanično se razveo od supruge Danijele, i to posle 15 godina veze, odnosno šest godina braka.

Fudbaler je u obavezi da sada već bivšoj supruzi svakog meseca uplaćuje 3.000 evra, a osim finansijske nadoknade, Danijela navodno nije dobila gotovo ništa.

Prema tvrdnjama izvora, dva lokala i veliki stan u Banjaluci ostali su u vlasništvu fudbalera.

Ognjen bivšu suprugu nije ostavio na ulici! Naime, prema sporazumu o razvodu koji su oboje potpisali, Danijela ima pravo uživanja u nekretnini dok ćerka Adrijana ne postane punoletna. Danijeli je pripao i automobil koji je po kupovini registrovan na nju, a kojeg se Ognjen odrekao. Najspornija stvar tokom razvoda bio je poslovni prostor za koji se Danijela bezuspešno borila da dokaže da je stečen tokom braka – završava priču izvor.

kurir.rs
Foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter