Izvor:
20.09.2019 u 14:57
0

ZVEZDA TURSKE SERIJE JASNO PORUČUJE: „Nisam se udala iz koristi“!

Turske serije postale su deo gotovo svačije svakodnevnice, te interesovanje za njima ne jenjava.

Baš kao i serije, omiljeni su i njihovi protagonisti o kojima gledatelji pokušavaju što više doznati.

Otkako se na Happy televiziji počela prikazivati napeta priča ‘Kazna’ koja govori o uspehu, ljubavi i novcu, simpatije gledatelja osvojila je pedijatrica Naz koju je utjelovila turska glumica Belçim Bilgin.

Upravo se tom serijom, nakon dulje stanke, ona vratila na male ekrane. Iako se život glumaca ponekad čini poput onog u bajci jer ga obilježavaju crveni tepisi, ekskluzivne zabave i podeblji bankovni računi, 35-godišnja Belçiml kaže da njjen život nije med i mleko Otkako se 2006. udala za redatelja i glumca, 50-godišnjeg Yılmaza Erdoğana, novinske napise puni glasinama da se razvodi i da je zahvaljujući njemu uspela.

– Nisam se razvela. To mi je pitanja stvarno dosadilo. Ne razumijem zašto ljude toliko zanima što se događa u tuđem domu. Mogu reći samo da smo par koji se jako voli i ima stabilnu vezu – kaže glumica koja je za svoje uloge bila nominirana i na inozemnim festivalima, a najpoznatija je po filmu ‘San leptira’ koji je režirao njezin suprug.

Nakon te uloge otvorila su joj se mnoga vrata i osvojila je niz nagrada na malim festivalima. Ubrzo je snimila još nekoliko zanimljivih filmova, a najuspješniji je bio ‘Kurtulus Son Durak’ u kojem je briljirala u glavnoj ulozi te za nju osvojila glavnu nagradu na festivalu u Oaxaci. Iako je snimala s nekim od najzgodnijih glumaca, tamnokosa ljepotica ističe da njezin suprug nije nimalo ljubomoran, a upravo tu osobinu smatra glavnim preduvjetom za dugovječan život udvoje.

Budući da radim ovaj posao, znam da profesionalni glumci ne prave razliku između bilo koje akcijske, dramske ili ljubavne scene. Ljubomora mi nije omiljena osobina – govori glumica koja je nedavno pokrenula produkcijsku tvrtku Big Bloom pa sada mašta o tome kako će snimati filmove i u gledateljima pobuditi nove osjećaje. Iako je vrlo ambiciozna i potpuno predana glumi, njena najveća ljubav i sreća je devetogodišnji sin Rodin.

– Moj je sin trenira fudbal. Najviše vremena u našem životu posvećeno je upravo tom sportu. Dresovi, utakmice… Nisam imala pojma o tom sportu, a sada znam sve o Beşiktaşu – kaže i dodaje da nikad nije požalila zbog toga što se rano udala i postala majka. – Pitaju me često nedostaje li mi zabava. Sjajno se zabavljam i bez noćnih izlazaka. Jako volim plesati i uvijek koristim priliku za to. Kada se osvrnem, pomislim da sam sve što sam trebala proživjeti, proživjela točno onda kad sam trebala. Slučajnosti ne postoje – priznaje glumica. – Znam da delujem starije i zrelije, ali razlog tome su bračne fotografije s detetom koje su se svima urezale u pamćenje. Iza sebe imam već 12 godina glumačkog iskustva, a samim time čini se kao da imam više godina. Snimila sam sjajne filmove, no ne mislim da sam odigrala ulogu u kojoj sam se dovoljno dokazala. Tako dobro napisane ženske uloge ne nalaze se na svakom uglu – zaključila je Belçim u čijem ćemo glumačkom talentu uživati sledećih meseci.

Izvor: Stilhr.
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter