Izvor:
22.09.2019 u 10:56
0

„VEČITI NEŽENJA“ SE IPAK ŽENIO: Mima Karadžić bio je oženjen sa njom, a kum mu bio POZNATI GLUMAC!

Glumac Mima Karadžić u javnosti je poznat kao "večiti neženja", a godinama unazad u intervjuima je isticao da ne beži od bračne zajednice, ali da mu se brak jednostavno nije desio.

Međutim, u javnosti su se ipak pojavile informacije o braku koji je Mima sklopio davne 1992. godine.

Sada već davne 1992. godine, Mima Karadžić u Crnoj Gori upoznao je izvesnu Sunčicu, koja je u Herceg Novom bila na letovanju.

Nakon nekoliko meseci zabavljanja, glumac je odlučio da ozvaniči vezu sa tadašnjom devojkom, i to u Beogradu.

Prema informacijama koje su dospele u javnost, Mima je oženio Sunčicu 21. novembra 1992. godine, na dan svoje krsne slave – Aranđelovdana. Kum na venčanju bio mu je kolega Žarko Laušević, a mlada je bila neobično obučena. Mima je nosio teget odelo, a mlada roze venčanicu.

Bračna sreća, međutim, nije dugo potrajala, te su se Mima i Sunčica razveli, a o njoj se u javnosti posle toga ništa nije znalo.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter