Izvor:
22.09.2019 u 12:56
0

ANABELA I ANDREJ SE RAZVODE: Kraj ljubavi koja je trajala sedam godina! (FOTO)

Sedam godina su bili zajedno.

Pevačica Anabela Atijas danas je potvrdila da se razvela od svog partnera Andreja Atijasa. Kako je objasnila, razveli su se pre dve nedelje iako već neko vreme ne žive zajedno, a do rastanka je došlo sporazumeno, bez ikakvih skandala.

Anabela je više puta tvrdila da njihov brak nikada nije bio idealan, kao i da su u odnosu imali mnogo problema, a pričalo se i da je bilo fizičkih sukoba. O tome nikada nije želela da detaljiše, ali je tvrdila da ni u jednom braku ništa nije savršeno.

Još od kada su uplovili u vezu 2012. godine, javnost je osuđivala Anabelu i Andreja jer je bosanski biznismen tada javno prevario i ostavio svoju trudnu devojku Jasminu Skender i dobio ćerku Blankicu sa Anabelom godinu dana kasnije.

Pevačica i biznismen, iako tek na početku svoje ljubavi, tada su prvi put prolazili kroz turbulentan period.

Da Anabela voli "žestoke momke", ali i da je Andrej sklon fizičkim sukobima, svedoči i svađa između Anabelinog bivšeg surpuga Gagija Đoganija i Andreja koja se dogodila 2013. godine.

Atijas je, naime, čuo da će Gagi gostovati u emisiji na TV "Happy" gde je trebalo da iznese niz detalja o svojoj bivšoj supruzi, što je Andrej poželeo da spreči. Gagi ga je, međutim, pozvao na dvoboj na koji je Atijas pristao u želji da verbalno reše nesporazum.

Ipak, Andrej je tada prema Gagijevom stanu u Rakovici krenuo u društvu četvorice drugara kako bi se eventualno obezbedio u slučaju da mu je Gagi napravio zasedu. Kada je stigao na zakazano mesto, Atijas je, kako tvrde izvori bliski njemu, poručio Gagiju: "Nemoj da mi pominješ ženu" , na šta je Gagi uzvratio: "Slušaj me mali, pljuvaću svoju bivšu kad god budem hteo". Gagi je potom pokušao da udari Andreja, ali ga je promašio, na šta je Atijas uzvratio udarcem u predelu pluća.

Gagijeva devojka Milena je tada navodno sedela u autu, smejala se i navijala, a Anabela je bila kod kuće ne znajući šta se dešava.

Poslednji u nizu skandala koji je propratio njihov brak dogodio se u septembru prošle godine, kada je Anabela optužila Andreja da je fizički nasrnuo na nju. Oni su se navodno posvađali zbog psa, a onda je on nju udario, a ona njega izgrebala po licu. Nakon saslušanja, odlučili su da se ne gone sudski već da se pomire.

"To da sam je udario je budalaština. Posvađali smo se oko psa i ja sam malo jače vikao", izjavio je Andrej tada za medije.

Andrej i Anabela se poslednjih meseci nisu zajedno pojavljivali u javnosti, a Andrej je nedavno izjavio i da ne bi voleo još zajedničke dece sa Anabelom. Tada je pomenuo svog sina Leona kog je dobio sa Jasminom Skender, devojkom koju je trudnu ostavio zbog Anabele.

– Dovoljna nam je Blankica, previše je volim da bih svoju ljubav delio sa nekim, to je prevelika ljubav. Ona već ima brata Leona i to nam je dovoljno. A i Anabela ima tri ćerke, tako da ne želim više dece – rekao je Atijas

Izvor:Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter