Izvor:
04.10.2019 u 14:40
0

JOŠ UVEK GA MUČE PITANJA IZ PROŠLOSTI: ODGURNULA GA JE USRED POLJUPCA: Reks prvi put o svom odnosu s Megan Markl!

U nizu skandala iz prošlosti nekadašnje glumice, danas vojvotinje od Saseksa, pojavio se još jedan — popularni glumac podelio je ranije nepoznate detalje o njihovom izlasku.

Američki glumac Sajmon Reks (45) otkrio je za strane medije da je jednom prilikom izašao s Megan Markl (38) na romantični sastanak.

Međutim, ljubav nije potrajala jer ga je Vojvotkinja od Saseksa ostavila zbog lošeg zadaha nakon što su se ljubili u automobilu posle romantične večere.

— Odgurnula me je. Bilo je jako neugodno. Rekla je nešto poput: Oh Bože, beli luk. Bio sam tako glup, smejao sam se. Nije bila bezobrazna ni ništa slično tome, bila je iskrena — prepričao je.

Kad ju je pozvao na drugi sastanak, bivša glumica ga je odbila, a osim zadaha, Sajmon misli da je Megan istražujući njegovu prošlost otkrila da je glumio u filmovima za odrasle.

— Moguće je da je sve saznala. Ima toliko pitanja na koje ne znam odgovor. Ne znam zbog čega nismo otišli na drugi sastanak, ali verujem da je loš zadah krivac — kaže Simon koji je tokom njihove večere jeo rezance od belog luka.

Inače, Megan i Simon upoznali su se 2004. godine kad su gostovali u već zaboravljenom američkom sitkomu Cuts.

— Megan je jako dobro vaspitana i obrazovana. Nije loša devojka. Zbog toga verovatno nismo ni kliknuli. Kad sam je pitao da izađemo ponovo, shvatio sam da nije tako zagrejana za mene — ispričao je.

Ipak, on je Megan vrlo brzo zamenio bogatom naslednicom Paris Hilton (38). Bili su u vezi tri meseca, ali su raskidali i mirili se ukupno četiri godine.

Izvor: Glossy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter