Izvor:
08.10.2019 u 19:35
0

ZAVIRITE U DOM RASTE: Poznati reper posebno sredio ovaj kutak!

Ukoliko ste očekivali ne preterano doteran momački stan, moraćemo da vas razočaramo — dom popularnog repera je je opremljen s puno ljubavi i ukusa, a Rasta očigledno mislio na svaki detalj.

Ako ste mislili da su samo dame opsednute obućom i imaju je previše, prizor iz doma Stefana Đurića Raste sigurno će vam promeniti mišljenje.

Naime, dobili smo priliku da na društvenim mrežama vidimo kako izgleda stan slavnog repera i bivšeg muža Ane Nikolić, a počinjemo jednim od njegovih omiljenih delova — od obuće!

Rasta ima najmanje više desetina pari patika različitih boja i oblika. Najviše je plitkih i jednobojnih modela, ali nađe se i poneki ekscentričniji par, baš u skladu s reperovim odevnim stilom.

Najlepši deo stana svakako je onaj koji je Rasta s puno ljubavi opremao za svoju mezimicu Taru — u njoj je pokazao televizor, krevetac, igračke, kao i dečiji stočić sa stolicama gde se, tata i ćerka, ne sumnjamo, satima igraju.

Što se tiče trpezarije, reč je jednostavno i lusuzno opremljenom kutku sa svega četiri stolice i stolom iznad kojeg je kristalni luster. Iz nje se izlazi na balkon, s kog se pruža predivan pogled na Beograd i, posebno, Hram Sv. Save.

glossy.rs
Foto: instagram/prinscreen/stefanrasta/

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter