Izvor:
09.10.2019 u 11:49
0

NIKOLINA KOVAČ PROGOVORILA O TRUDNOĆI: „Priželjkivali smo malu princezu…“! (FOTO)

Lepa pevačica Nikolina Kovač u osmom je mesecu trudnoće, a ona i njen suprug Saša Kapor uskoro će dobiti ćerku, kojoj će dati ime Nikoleta.

S obzirom na to da se termin Nikolininog porođaja bliži, plavokosa pevačica je otvoreno progovorila o trudnoći specijalno za portal Hepi televizije.

Kako ste reagovali kada ste saznali da je devojčica?

– Svi smo priželjkivali jednu malu princezu, tako da smo tu vest da ćemo postati roditelji devojčice sa oduševljenjem prihvatili.

Kakva je Nikolajeva reakcija, koliko se raduje dolasku seke na svet?

– Nikolaj je oduvek maštao da ima seku, tako da Nikoletu svi sa nestrpljenjem iščekujemo.

Kažu da kada je žena trudna, trudan je i njen suprug. Kakav je slučaj sa tobom i Sašom?

– Hahahahaha, možda što se apetita tice u pojedinim trenucima.

Da li si zahtevna trudnica?

– Volela bih znati kakav je osećaj biti razmažena trudnica, jer ja to zaista nisam niti mi obaveze dozvoljavaju, kako privatne tako i poslovne da se nešto preterano opuštam.

Kakav stav imaš prema baby shower, da li ćeš i ti organizovati srećni događaj par dana pred porođaj?

– Aktivna sam jako i to mi zaista prija. Ja uvek glasam za sve lepe i pozitivne stvari, tako da bejbi shower je jedan divan cin, a da li cemo ga i mi organizovati zavisi od toga kako se budem osjecala u narednom periodu, a ako to bude slucaj bice prisuttni svi meni dragi ljudi.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter