Izvor:
10.10.2019 u 21:07
0

IMA ČAK I ULICU I PRAZNIK: Sedam stvari koje NISTE ZNALI o RIJANI

Rijana je zvezda nove naslovnice američkog "Voga" koji je krasila već nekoliko puta.

Osim što krasi naslovnicu, za časopis je dala i veliki intervju u kome je progovorila o svom modnom i bjuti brendu "Fenti" i dugoiščekivanom novom albumu za koga se još ne zna kad će se pojaviti, ali je zato otkrila kako je odbila da nastupi na sljedećem Super Boulu, pa su umesto nje angažovane Bijonse i Džej Lo.

Ovo su malo poznate činjenice o Rijani:

1. Ne odaziva se na "Rijana"

Kao i mnogi poznati, Rijana ne nastupa pod svojim pravim imenom. Naime, njeno puno ime je Robin Rijana Fenti i porodica i prijatelji je zovu Robin.

"Uopšte se ne odazivam na Rijana. Okrenem se jedino kad čujem Robin", otkrila je pevačica u intervjuu za "Roling Stoun".

Njeno srednje i scensko ime, odnosno Rijana, u prevodu s arapskog znači "slatki bosiljak".

2. Ima ulicu nazvanu po sebi

Osim što je uspešna pevačica i vlasnica bjuti i modnog carstva, Rijana ima i ulicu. Na njenom rodnom Barbadosu su 2017. godine preimenovali ulicu Vestburi Nju Road u Rijana Drajv. Na ceremoniji preimenovanja ulice bila je, naravno, i Rijana koja je dočekana kao kraljica.

3. Pobijedila je na takmilčenju za mis

Kada joj je bilo 15 godina, pobjedila je na školskom izboru za mis na kom je, osim izgledom, sve zadivila pevanjem pesme "Hero" od Maraje Keri.

"Uvek sam se gnušala takvih takmičenja, ali prijavila sam se zbog opklade", otkrila je u intervjuu za "Dejli Mejl" 2007. godine.

4. Bila je u vojsci

Pevačica je bila kadidatkinja u vojsci na svom rodnom Barbadosu gde joj narednik bila pevačica Šontel. Njena fotka iz vojske pojavila se na Twiteru.

5. Ima svoj praznik

Na njenom rodnom Barbadosu su 2008. godine proglasili 21. februar Danom Rijanne.

6. Ima neobične rituale prije nastupa

"Moje pripreme za koncerte započinju normalno. Jedem pastile za glas, šminkam se i pola sata pre nastupa zagrejavam glasne žice sa svojim vokalnim trenerom preko Skajpa. Onda stvari postaju zanimljivije. Moj asistent, koji je ujedno i barmen, donosi mi žestinu razblaženu sokom od narandže ili limunadom da me smiri. Pijem je dok gledam predgrupu u svojoj garderobi, a ponekad odem i u publiku", ispričala je Rijana 2011. u intervjuu za časopis "Eskvajer".

7. Ima osiguran dio tela

Od 2007. godine jedna firma za brijače osigurala je Rijanine noge na milion dolara. "Te godine su moje noge proglasili najboljima među selebritijima, a osim titule, dobila sam i osiguranje za njih. Ali, ja sebe i dalje smatram normalnom osobom. Da je reč o mojih milion dolara, verojatno bih stalno nosila duge pantalone", ispričala je 2011. u intervjuu za "Gardijan"

Izvor: Index.hr
Foto:Instagram/badgalriri

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter