Izvor:
01.11.2016 u 01:56
0

Rada Manojlović napokon progovorila o bolesti: Moram na kontrole redovno! (foto)

Veliku pažnju privukla je vest o tome da je pevačica Rada Manojlović, navodno, bolesna, ali da to krije od svojih najbližih.

Prema navodima izvora bliskih pevačici, Rada se povlači u sebe i izbegava komunikaciju i sa svojim najbližima, zbog čega su oni veoma zabrinuti, posebno se uzima u obzir da je pre nekoliko meseci zbog određenih problema posećivala psihijatra.

Njen otac Rade Manojlović požalio se da se brine za zdravstveno stanje svoje ćerke obzirom na to da se bavi veoma stresnim poslom, ali pevačica smatra da nema mesta brizi.

Ona je u intervjuu za emisiju “Premijera” otkrila pravu istinu o svom zdravstvenom stanju, a iskoristila je priliku da svima poruči da nema potrebe da se brinu zbog nje.

– Ja idem samo na kontrole. Nemojte da se brinete, nije ništa strašno – kroz osmeh je rekla Rada pred premijernim kamerama.

Kurir
Foto: Instagram/radamanojlovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter