Izvor:
16.10.2019 u 15:58
0

LILI ALEN smuvala STARIJEG muškarca: Procvetala S NJIM u vezi! (FOTO)

Glumac Dejvid Harbor, šef policije Hokinsa u hit seriji Stranger things u vezi je sa britanskom pevačicom Lili Alen.

Harbor (44) je deset godina stariji od Lili (34), sa kojom je nekoliko meseci u vezi, a nakon brojnih javnih potvrda da su u ljubavi, sada se pevačica oglasila i na svom Instagram profilu.

Ona je podržala Dejvida koji je vodio program emisije Saturday night live, nakon čega je na svom Instagram profilu objavila stori u vidu Dejvidove slike iz emisije gde pokazuje mišićave bicepse. Na sledećoj fotografiji, pevačica je zumirala njegovu ruku i napisala: “Moje!”

Inače, Dejvid je ove godine raskinuo sa koleginicom Alison Sudol s kojom je bio u dugogodišnjoj vezi, dok se Lili razvela nakon četiri godine braka od muža Sema Kupera 2015. godine.

Pevačica s bivšim ima dve ćerke – Etel (7) i Marni (6).


instagram/printscreen

Izvor: Story.rs
Foto: kurir.rsgoogle/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter