Izvor:
17.10.2019 u 15:45
0

RAZVOD MU TEŠKO PAO: Danijel Kajmakoski u nimalo LAKOM periodu! (FOTO)

Muzičar Danijel Kajmakoski (35), koji je 2015. godine predstavljao Makedoniju na “Evrosongu”, jedan je od deset učesnika pete sezone humanitarnog takmičenja “Tvoje lice zvuči poznato”. Dve emisije su već prošle, a čuveni Makedonac od žirija, u čijem sastavu su glumica Dubravka Mijatović, slikar i glumac Uroš Đurić i muzičar, aranžer Dušan Alagić, dobio je isključivo lepe komentare.

Emocija u glasu i harizma koju pokazuje na sceni razlozi su što ga publika širom Balkana mnogo voli, te ne čudi što su mu i nastupi vrlo posećeni. Otkako je stupio na estradu trudio se da svoj talenat stavi u prvi plan, a porodicu sačuva od medija. Strogo je izbegavao pitanja koja se tiču njegovog braka, trinaest godina mlađe supruge, manekenke Kristine Dimitrijevske i sina Davida (2). Ipak, kada je pre izvesnog vremena odjeknula vest da se razvodi, odlučio je da se obrati javnosti.

– Kristina i ja nismo zajedno već duže vreme. Brakorazvodna parnica je u toku. Doneli smo odluku da se razvedemo zato što smo shvatili da je to najbolja opcija za nas. Ostali smo dobri prijatelji i nastojaćemo da budemo što bolji roditelji našem detetu. Zbog njega smo stalno u kontaktu, odlično se razumemo i podržavamo kada je reč o planovima za budućnost. Naše porodice i bliski prijatelji odavno već znaju za razvod i zahvalni smo im na podršci koju nam pružaju. Ovaj period nije lak ni za koga od nas, stoga bih zamolio medije da poštuju našu odluku i više nam ne postavljaju pitanja na tu temu – napisao je Danijel u zvaničnom saopštenju.

Njegova supruga, međutim, pristala je da da veliki intervju za jednu makedonsku televiziju, na kojoj je otkrila razloge razlaza od muzičara, ali i kako se izborila s teškim trenucima koji su usledili.

Izvor: Story.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter