Izvor:
01.11.2016 u 20:45
0

Kriza u braku Adila i Ane zbog pevačice: Džej pravi ljubomorne scene umesto ćerke! (foto)

To što Džej Ramadanovski i dalje nije oprostio zetu Adilu nemile događaje iz prošlosti ne znači da mu nije drago što je njegova ćerka Ana uspela da spase brak! Naprotiv, kao što je i sam nedavno izjavio, on smatra da je za njih dvoje i za dete i te kako dobro što su zajedno, pa ne dozvoljava da im se neko meša u život.

Međutim, kada je prošle nedelje imao zajedničku tezgu sa Nadicom Ademov Džeki je opomenuo koleginicu da se kloni njegovog zeta, jer je čuo da joj se Adil dopada.

– Džej je došao vidno raspoložen na tezgu, a Nadica je uveliko sedela sa muzičarima. Najljubaznije joj se javio i pozdravio se sa ostalima, međutim, nakon samo nekoliko minuta skrenuo joj je pažnju da mu ostavi zeta na miru! Džej je saznao kako Nadica redovno kači slike sa Adilom po fejsbuku, pa je rešio da je upozori i skrene joj pažnju da ne kvari sreću njgeove ćerke Ane koje se taman pomirila sa mužem! Nadica se nato samo smeškala verujući da je Džej po svom običaju samo zeza! Međutim, vrag je odneo šalu kada joj je rekao: Slušaj mala, mi smo naši, ostavi Adila na miru, ne mešaj se, taman se pomirio sa mojom ćerkom! Tada se već i na Nadičinom licu tada videlo da više ni sama nije sigurna da li se šali ili je ozbiljan. Ona je potom pokušala da mu objasni da to nema veze sa istinom, ali ih je prekinuo gazda veselja poteravši ih na podijum – priča izvor sa lica mesta.

Puls online
Foto: Instagram/adilmaksutovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter